(P) Doctor Calm, confort și calitate pentru zile lungi

Produsele Doctor Calm sunt dovada a 20 de ani de experienţă în industria încălţămintei. Echipa este mereu atentă la dorinţele şi recomandările clienţilor din domeniul sănătăţii, ospitalităţii, precum şi din alte industrii, astfel produsele sunt îmbunătăţite continuu. Încălţămintea este fabricată din piele, are un design elegant, rezistă la alunecare şi este foarte comodă.

De ce să alegeţi Doctor Calm?

Statul în picioare timp îndelungat poate cauza apariţia durerilor de spate şi a crampelor musculare. Saboţii medicali şi încălţămintea marca Dr. Calm reprezintă alegerea perfectă pentru persoanele care activează în domeniul medical, care petrec mult timp în picioare, dar nu numai. Saboţii medicali sunt creaţi pentru a oferi suport picioarelor, pentru a ameliora şocul din timpul mersului şi pentru a realinia laba piciorului.

Saboții, recomandați și pacienților cu neuropatie diabetică

Saboţii medicali sunt recomandaţi și pacienților care suferă de neuropatie diabetică, deoarece în cazul acestora circulaţia sangvină la nivelul membrelor inferioare este mai slabă. Purtarea saboţilor medicinali este benefică în acest caz – piciorul fiind ţinut într-o poziţie corectă, ideală pentru irigarea sangvină. În plus, acest tip de încălţăminte poate ajuta la corectarea anumitor defecte de formă, prin realinierea labei piciorului şi protejarea acesteia.

Așadar, Dr. Calm reprezintă cea mai bună alegere, mai ales pentru zilele lungi și istovitoare de stat în picioare la serviciu!

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.