Prof. Univ. Dr. Norbert Pallua vine in Romania pentru a aduce chirurgia estetica la cele mai inalte standarde europene

Clinica Polisano din Sibiu beneficiaza de o echipa de profesionisti, medici cu experienta specializati in chirurgie estetica si de infrumusetare. Echipa de chirurgi, anestezisti si asistente va lucra sub coordonarea domnului Prof. Dr. Univ. Norbert Pallua, unul dintre cei mai renumiti chirurgi plasticieni la nivel international. Renumitul doctor vine cu o vasta experienta in domeniu, direct din Germania, de la RWTH Aachen Klinik für Plastische Chirurgie si va colabora foarte strans cu echipa din Romania. Presedinte al Asociatiei Europene a Societatilor de Chirurgie Plastica si Reparatorie, Presedinte al Consiliului de Administratie IPRAS si autor a zeci de articole medicale pe tema Chirurgie Plastica si Reconstructie, a operat de-a lungul anilor nume notabile, precum si personalitati internationale.

„Prin inceperea acestui nou parteneriat, Clinica Polisano isi indreapta atentia catre o nevoie deosebit de pregnanta a pacientilor nostri, si anume frumusetea. Si pentru ca esteticul si conservarea lui ne preocupa din ce in ce mai mult, pentru ca suntem cu totii constienti de importanta aspectului fizic in secolul XXI, ne-am decis sa raspundem acestei nevoi. Astfel, am ales sa colaboram cu un nume sonor in chirurgia plastica si estetica: Prof. Univ. Dr. Norbert Pallua.”, a declarat Dr. Ilie Vonica, Presedinte Polisano Grup.

Sectia de Chirurgie Plastica si Estetica din cadrul Clinicii Polisano din Sibiu va oferi servicii complete la standarde internationale si investigatii in domeniul chirurgiei estetice. In cadrul clinicii pot fi efectuate metode specifice, precum mamoplastie de ridicare/reducere/ marire a sanului prin implanturi mamare, blefaroplastie, otoplastie, rinoplastie, lifting, abdominoplastie, lipoaspiratie, corectia estetica a coapselor, feselor si gambelor sau corectia estetica a cicatricilor etc. Totodata, Clinica Polisano va oferi o gama larga de servicii si metode de tipul tehnicilor speciale de injectare cu toxina botulinica, injectare cu acid hialuronic sau proceduri laser specifice.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.