Profilul beneficiu/risc al Alteplase, validat de evaluarea MHRA

Boehringer Ingelheim a primit vești pozitive din partea Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency – MHRA). În urma unei evaluări a grupului de lucru al experților, s-a reconfirmat că beneficiile medicamentului Alteplase, destinat tratamentului accidentului vascular cerebral, sunt mai mari decât riscurile, atunci când este folosit în parametrii autorizației sale.

Acest anunț confirmă faptul ca pacienții și medicii pot avea încredere deplină în medicamentul dezvoltat de Boehringer Ingelheim, susținut  de mai mult de un deceniu de experiență clinică.

Profesorul Jörg Kreuzer, șeful departamentului Cardiovascular Medicine al Boehringer Ingelheim, a spus: „Alteplase este singurul medicament aprobat pentru tratamentul accidentului vascular cerebral ischemic acut, o boală care poate avea un impact profund și de lungă durată asupra abilității unei persoane de a merge, vorbi, simți sau a înțelege lumea. Veștile din partea grupului de lucru de experți al MHRA confirmă faptul că medicamentul nostru poate ocupa un rol vital în îmbunătățirea vieții pacienților.”

Mai multe informații puteți găsi pe: https://www.gov.uk/government/publications/alteplase-for-treatment-of-acute-ischaemic-stroke-independent-review

 

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.