Program de Educație Medicală Continuă la Distanță, cu 18 credite EMC

Distribuită strict prin abonament, revista Galenus facilitează comunicarea pentru 10.000 de profesioniști/factori de decizie din industria medico-farmaceutică. Medici specialiști, farmaciști, biologi, cercetători și profesori semnează lunar articolele de specialitate din edițiile tipărite. Prin abonarea la revista Galenus, beneficiați de 5 credite EMC, 10 credite EFC, 5 credite OAMGMAMR, 5 credite OBBCSSR. Autorii articolelor din ONLINE primesc 5 credite EMC (exclusiv pentru medici), iar autorii articolelor din PRINT primesc 15 credite EMC (exclusiv pentru medici).

18 credite EMC exclusiv pentru medici, doar prin rezolvarea chestionarelor

În plus, anul acesta, revista Galenus împreună cu UMF „Carol Davila” București vă oferă posibilitatea de a acumula 18 credite de Educație Medicală Continuă (EMC) prin parcurgerea programului de Educație Medicală Continuă la Distanță care presupune aprofundarea articolelor publicate în revista printată și rezolvarea corectă a tuturor celor 10 chestionare inserate în cele 10 ediții publicate/an. Fiecare chestionar conține 10 întrebări cu răspunsuri corecte multiple (între două și patru), cu prag de promovare de răspuns corect la minimum 75% din întrebări.

Pentru a participa la program și a beneficia de punctajul maxim trebuie să contractați un abonament pe un an (10 ediții) la revista Galenus. Chestionarele completate se pot trimite fie prin poștă, fie scanate pe e-mail, până la sfârșitul perioadei de abonare. Certificatul care atestă obținerea a 18 credite EMC se eliberează la cerere, la sfârșitul perioadei de abonare, după completarea a 10 chestionare consecutiv. Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai CMR. Redacția își rezervă dreptul de a-i exclude pe participanții care nu au completat corect formularele. Creditele sunt aferente anului 2019, acordându-se specialiștilor care se abonează pe anul în curs. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la adresele de mail: [email protected] / [email protected] / [email protected]. Tel.: 0743 004 147.

Prețul abonamentului este de 80 lei/an.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.