Târg Virtual de Joburi

La data de 28 noiembrie, Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical, ajuns în 2016 la cea de-a 9-a ediție, își deschide porțile pentru toți profesioniștii din domeniul medical în căutarea unui loc de muncă în spațiul european. Târgul are loc exclusiv în mediul virtual și se încheie la data de 18 decembrie.

Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical se adresează medicilor din orice specializare, asistenților medicali, infirmierilor, stomatologilor, fizioterapeuţilor, moașelor, absolvenților de Medicină și personalului medical auxiliar care pot aplica la joburile propuse de cele mai mari companii de recrutare din lume. Locurile de muncă pe care recrutorii le pun la dispoziție sunt în țări ca Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Elveția, Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Norvegia și Danemarca.

Doriți să vă abonați la Revista Galenus și să beneficiați de acreditările de specialitate? Click aici.

Procedura de aplicare

Primul pas este înregistrarea (complet gratuită) pe site-ul www.careersinwhite.com. În continuare, trebuie să vă încărcați CV-ul, după care veți putea accesa toate informațiile de care aveți nevoie despre fiecare companie recrutoare și joburile pe care aceasta le are deschise. Totodată, vă este oferită posibilitatea de a comunica live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat, astfel încât să beneficiați de toate informațiile de care sunteți interesat.

Mai multe detalii despre Târgul Virtual de Joburi pentru Personalul Medical 2016 găsiți pe www.careersinwhite.com.

Revista Galenus este partener media al Târgului Virtual de Joburi pentru Personalul Medical.

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.