Tehnologii de ultimă generație care asigură tratamente stomatologice eficiente și minim invazive

circo_dentistry_razvan_circo-parodontologie-implantologieFie că vorbim de tratarea unei boli parodontale sau de proceduri pentru un zâmbet de invidiat, avantajul major îl au tehnicile moderne care garantează tratamente stomatologice la cel mai înalt nivel de calitate și siguranță, neinvazive, cu efecte rapide și mai ales lipsite de durere.

Tehnologia laser, metodă sigură de tratament pentru afecțiuni și intervenții de estetică dentară

Tehnologia laser s-a dovedit a avea utilizări remarcabile în stomatologie, fiind o metodă recomandată prin eficiență, timp redus de tratament și confort. Tehnica poate fi folosită cu succes într-o varietate largă de proceduri, de la albire dentară, hipersensibilitate dentară până la boală parodontală și implantologie, cu avantaje multiple, precum efect bactericid și hemostatic, necesitate scăzută sau chiar lipsa anesteziei, folosirea cu succes în cazul pacienților cu un nivel scăzut de toleranță la durere.

„Prin căldura pe care o degajă – căldură selectivă – laserul are capacitatea de a steriliza foarte bine locul unde este aplicat, fie că vorbim de zone subgingivale, fie că vorbim de canale radiculare, făcând diferența între țesuturile sănătoase și cele afectate. Pe lângă avantajul curățării în profunzime, laserul mai oferă și avantajul pătrunderii cu ușurință acolo unde instrumentarul clasic nu poate ajunge. Astfel, scurtăm durata procedurilor stomatologice, eliminăm durerea și transformăm mersul la medicul stomatolog, dintr-o povară, într-o plăcere”, a declarat Răzvan Circo, medic dentist specializat în parodontologie și implantologie la Circo Dentistry Center.

De asemenea, un beneficiu major al utilizării tehnologiei laser se obține în tratamente de estetică dentară. Este posibilă astfel albirea dentară într-un număr mult mai mic de ședințe, printr-un proces neinvaziv și fără traume termice, ca în cazul metodelor folosite la domiciliu sau a intervenției cu lampa cu ultraviolete. „Estetica dentară nu se rezumă doar la albirea dinților, ci la un echilibru între armonia zambetului și sănătatea oro-dentară. Suntem conștienți de dorința pacienților pentru tratamente dentare cu efect estetic cât mai rapid și cu rezultate de durată, de aceea Circo Dentistry Center are o gamă variată de servicii când vine vorba de înfrumusețarea zâmbetului, fără a neglija însă sănătatea dentară”, a completat medicul.

Text: Andreea Bunea

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.